fredag 30 maj 2014

En rolig grillvante

I beskrivningen stod det att denna grillvante var en hund med pudellockar?! Det kan det nog vara men jag tycker mer att den liknar ett får med krullig ull. Hund eller får? Det har egentligen ingen större betydelse. För rolig är den med sitt stora rosa gap som tar ett stadigt tag om grillredskapen när du grillar. 


 Vantens fram o baksida virkas i ett stycke och öronen och munnen var för sig. Jag har virkat efter en beskrivning jag sparat från ett äldre nummer ( vet tyvärr ej vilket) av tidningen "Allt om Handarbete". 

Förra helgen var det grillpremiär med grillvanten på.Nu ser jag fram emot många trevliga och roliga grillkvällar.
För får man ett får på handen får man alltid roligt!

6 kommentarer:

 1. Både fint och glatt får. Det gillar säkert att vara med på de roliga grillkvällarna ;-)

  P.S. Jag hoppade av Besökstoppen för deras räknare visade inte korrekta siffror och när jag skrev ett mail till dem och hänvisade till min egen räknare som är absolut korrekt, så svarade de att deras inte räknade besök från IPads, telefoner och inte heller schysst från Bloggplatsen i och med att räknaren låg i högerkanten ?? Å andra sidan är det inte många med i Besökstoppen. Jag var med i en annan portal tidigare och den innehöll också fel och den la de ned efter några månader.

  SvaraRadera
 2. Kul ide. Absolut får man kul med får!

  SvaraRadera
 3. Haha, underbar! Bara inte de ljuvliga lockarna kommer för nära elden så att fåret blir en fackla!

  SvaraRadera
 4. Wow, shit vilken cool :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...