torsdag 7 november 2013

"Pälskrage"

Kanske inte lika tjusig som originalet, men nästan! I senaste numret av tidningen MbyM hittade jag beskrivningen till denna "pälskrage och av en slump råkade jag ha ett liknande garn ("Happy Multi") liggandes. Äntligen kom det till användning. Jag har haft det länge och inte riktigt vetat vad det skulle kunna användas till. Inte samma kvalitet men resultat blev ungefär det samma. Räta maskor stickat på rundstickor till ca 12 cm. Maskorna döljer sig under. Det enda som syns är den lurviga "pälsen". 


10 kommentarer:

 1. Sådant garn har jag också haft, men mitt experimenterande med det slutade inte lika väl som ditt. Det blev ett halvt framstycke till en tröja med lila, fula, tredimensionella ansikten omgivna av detta håriga, pälsiga garn. Man kan ju undra varifrån jag fick den ide'n. Ewa

  SvaraRadera
 2. Nackdelen med sådana garn är att man inte ser vad man håller på med, man får sticka genom att bara känna garnet tycker jag, rätt svårt, men det blir fint och gosigt i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin och så go att ha när det blir kallt!
  Sv: finesser med kameran är inte så svårt som man först upplever det. Kika in på moderskeppet.se de har väldigt bra kurser där du lär dig en hel del. För en skrämmande liten summa kan du se på film och ta in allt du behöver veta om ex din kamera. Rekommenderas starkt! ;-)
  Kram kram Malin

  SvaraRadera
 4. så jätte fin den blev, i allafall piggare färg än orginalet.
  ~M~

  SvaraRadera
 5. Tycker den blev jättefin! Ser dessutom väldigt mjuk och skön ut :-)

  SvaraRadera
 6. Snygg krage i härliga färger!

  SvaraRadera
 7. fin... den ser verkligen mjuk och skön ut!

  SvaraRadera
 8. Smakfull pälskrage!! Uppiggande färgskala i ett gråmulet november!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...