onsdag 5 juni 2013

Impulsköp och ballerinakjolar

 

När jag i julas gick förbi ett skyltfönster och fick se denna barnklänning  kunde jag bara inte motstå att köpa den. Ett impulsköp som sedan dess har hängt i garderoben och inte kommit till användning utan bara varit fin att titta på. 

Dock tyckte jag att klänningen behövdes piffas till lite så jag virkade några små blommor och sydde på dom på tyllkjolen. Så nu blir den ännu finare att titta på och förhoppningsvis hittar jag någon som vill vara en ballerina för en dag!  


10 kommentarer:

 1. Den blev ju söt som en karamell med dina blommor. Måste vara alla små prinsessors dröm.

  SvaraRadera
 2. Som en härlig bakelse strödd med fina blommor!

  SvaraRadera
 3. Jättefin!! Så söta blommor!! Hade jag bara varit si så där 45 år yngre, hade jag absolut huggit in på ballerinastuket för ett par år eller så..

  SvaraRadera
 4. Fluffiga kjolar är det bästa kjolarna!

  SvaraRadera
 5. Den blev ju helt bedårande att titta på, så söt med alla blommorna.
  En helt underbar inredningsdetalj som förgyller vilket rum som helst, ha den hängandes så som du visar på bilden. Den blir säkert jättefin mot en vägg också, ha den inte i garderoben :)
  Annika

  SvaraRadera
 6. Så söt! oj oj inte bra för pysselfarmor att se - har ju två barnbarn som älskar rosa, prinsesskjolar, spets och tyll ;-))

  SvaraRadera
 7. Så jättefint med blommor på! Dottern köpte en svart likadan klänning till julavslutningen och nyårsfirande. Hon skulle nog inte gilla att jag satte blommor på den, men fint var det! :)

  SvaraRadera
 8. Åh, den är ju helt underbar!!! Det hade jag lätt kunna impulsköpt *ler* Kjolen är ju också helt ljuvlig.... love it!

  kram kram Malin

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...